Prodhimi birrës dhe pajisjeve për prodhimin e birrës dhe pijeve alkolike të frutave

Breweries  -  Linjat E ProdhimitTëbirrësTëPajisuraplotȱsisht

酿酒厂- sisteme të pajisura plotësisht

Breweries - Linjat E ProdhimitJaniëGupet ThemeloreTëPajisjeveTëkompetuaraTëdizajnuarapërpropiminebirrësnga koncentratet e maltit Ose Maltit,Hops,Maja DheUjë。
Ciderlines  -  Linjat E ProdhimitTëmushtitTëPajisurPlotȱsisht

CiderLines- sistemetëpajisuraplotȱsisht

CiderLines - linjat e prohimit janë grupet themelore të pajisjeve komplete të pajisura për prohimin e pijeve alkolike të mushtit nga mollë dhe dardha。
Pajisjet për përpunimin e maltit dhe për të vluar me ujë të nxehtë

përpunimi我是马耳他

Pajisjetpërpërpunimine maltit dhepərtəpirëbirrëtënxehtë。Pajisjambështetësepërngrohjen ebirròs,ujītëvalë,ngrohjetùujittënxehtëdhe ftohjes s hielitit。
Pajisjet për përpunimin e frutave para fermentimit

përpunimi我是frutave.

Teknologjia e përpunimit të frutave。Pajisjet dhe making at për shpëlarjen, dërrmimin dhe ngutjen e frutave para se të transportohet në anijet e fermentimit。
Pajisjetpërfermentimindhe maturimin ebirrë

Fermentimi我活力

Pajisjet për fermentimin e birrës dhe pjekjen e birrës në tanke nën presion ose enët nën presion。Fermentorë konike, cilindrike dhe të hapura, ftohje, sisteme të kontrollit të temperaturës。
Pajisje për发酵mindhe maturimin e蘑菇

Fermentimi我mushtit

Pajisjet për发酵酒pjekurinë发酵酒në沉淀酒庄enët pa压。Fermentues konik, cilindrikë dhe të hapur, sisteme ftohjeje, kontrolli të temperaturës。
Pajisjetpërkondicioniminpërfundimtartëbirrës

Kondicionimi përfundimtar i birrës

Pajisjet për kondicionimin përfundimtar, karbonizimin dhe aromatizimin e birrës,滤液të birrës dhe pasterizimit, përpara se të mbushni birrë në pako shitje。
Pajisjet për kondicionimin përfundimtar të mushtit

Kondicionimi përfundimtar i mushtit

Pajisjet për kondicionimin përfundimtar, karbonizimin dhe aromatizimin e mushtit,滤液të mushtit dhe pasterizimit, përpara se të mbushni mushtin në pako shitje。
Pajisje për mbushjen e birrës në pako shitje。

Mbushja e birrës në…

Pajisjet për mbushjen e birrës në paketat e shitjes。paisheve dhe shisheve, mbushja e birrës në kunja prej çeliku inox, petainers, kanaçe, shishe dhe pako të tjera
Pajisjet për mbushjen e mushtit në pako shitje。

Mbushja e mushtit në…

Pajisjetpërmbushjen e mushtitnùpaketate shitjes。pastrimi i shisheve dhe shisheve,mbushja e mushtitnìenëprejÇelikuinox,tërheqīs,卡纳萨,shishe dhe pakotùtjera。
Pajisja mbështetëse për birrarinë。

Birra - PajisjetMBështetëse

Pajisja mbështetëse për birrarinë。Sistemet e Ftohjes Dhe Ngrehjes,Matjet e Mempersemet e Kontrollit,MakineritëePastimitDhe Sanitimit,Prodhimi I Medias Etj。
Pajisja mbështetëse për linjat e prodhimit të mushtit。

Mishi - Pajisje mbështetëse

Pajisja mbështetëse për linjat e prodhimit të mushtit。Sistemet e Ftohjes,Matjet e Mempersemet e Kontrollit,MakineritëePastimitDhe Sanitimit,Prodhimi I MediaSETJ。
  • KolofíkovoNábřeğí1080/ 30,747 05 Opava,RepubikaeÇekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
188棋牌游戏中心捷克酿酒系统公司- prohimi breweries, vogla artizanale, miweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet professional të prohimit të birrës。Teknologjitë për prohimin e pijeve alkolike të frutave -苹果酒.Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci。

时事通讯Regjistrohu.

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknie rredukteve dhe shërbimeve tona。

keyboard_arrow_up